keresés a weboldalon

Rólunk

Rólunk

A Zalaegerszegi Városfejlesztő Zrt 1999-ben alakult. Napjainkra tulajdonostársai kivásárlása révén, a Társaság egyedüli tulajdonosa Zalaegerszeg Megyei jogú Város Önkormányzata lett. 2006. évtől a törvényi változásokból következően zártkörű részvénytársaságként működünk.

Tevékenységeink

A Zalaegerszegi Városfejlesztő sokrétű tevékenységet lát el. Mi koordináljuk a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város tulajdonában levő ipari ingatlanok értékesítését, bérbeadását. Portfóliónk részét képezi még a saját tulajdonban lévő üzletek, irodák, ipari telkek bérleti, vagy eladási hasznosítása. Fő tevékenységünk közé tartozik ZMJV Önkormányzata által elnyert, elsősorban gazdaságfejlesztési pályázatokhoz kapcsolódó projektmenedzsment feladatok ellátása. A több lépcsőben bővülő, országos szinten is kiemelkedően működő Inkubátorház üzemeltetését is mi végezzük. A társaságunk fejlődésének következő mérföldköveként pedig 2020 márciusában egy gazdaságfejlesztési szervezeti egységgel (ZEDD) is kibővültünk, mindezzel is támogatva Zalaegerszeg Megyei Jogú Város hosszú távú fejlődését.

Kiemelt figyelmet fordítunk a városunkban működő gazdasági társaságokkal való intenzív és segítő szándékú együttműködésekre. Aktívan résztvevői vagyunk a városunk iránt érdeklődő befektetői tárgyalásoknak és a betelepülési feltételek megvalósításában is jelentős szerepet vállalunk.

A cég elsőrendű feladata tehát, hogy a tulajdonos önkormányzat illetékes szerveivel együttműködve, komplex terveket dolgozzunk ki, a város ingatlanpiacának mobilizálása, az épített környezet folyamatos, minőségi megújulása érdekében. Esztétikai, gazdaságossági és városszerkezeti szempontokat figyelembe véve, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata által előre meghatározott akcióterületek mentén végezzük tevékenységünket.

Referenciáink sora bizonyítja Zalaegerszeg városának fejlődése, fejlesztése iránti elkötelezettségünket.